fbpx

TIPS KOPEN VAN EEN HUIS

Inspiratie en advies om de perfecte droomplek te vinden die bij jou past!

TIPS

Leuke stadjes Nederland

Leuke stadjes Nederland

Als je wilt verhuizen of je wilt even lekker op ontdekkingstocht in eigen land, dan is het soms fijn om niet de grote steden te bezoeken, maar de kleine leuke stadjes aan te doen. Vaak is er wel de tumult die je fijn vindt en hebben ze er wel lekkere koffie maar niet...

Twijfel bij verhuizen

Twijfel bij verhuizen

Twijfel bij verhuizen, ken je dat? Je wilt graag de stad uit om rustiger en ruimer te wonen, maar het het is spannend en je bent bang dat je heel veel gaat missen. Allerlei angsten en bezwaren. Laat jij je tegen houden door FOMO of sta je open voor een nieuw avontuur?

Buiten zijn

Buiten zijn

Een herfstachtige zondagmiddag, het is verleidelijk om binnen te blijven, maar wij zijn met het hele gezin in de tuin. Om een fikkie stoken, te bbq-en en in bomen te klimmen.

Wat kost het kopen van een huis?

Wat kost het kopen van een huis?

Wat kost het kopen van een huis? Met welke kosten moet je rekening houden, wat komt er allemaal bij kijken? Hier vind je een overzicht van wat het kopen van een huis kost.

Zelf appelsap maken

Zelf appelsap maken

Sinds we in de Betuwe wonen, worden we omringd door fruitbomen en boomgaarden. Ook in onze tuin staan appelbomen en perenbomen waar heel veel fruit vanaf komt. Hier lees je hoe wij er zelf appelsap van maken!

Femke Reijerman

Femke Reijerman

Femke Reijerman verhuisde in 2016 de stad uit. Na 15 jaar in Amsterdam, wonen ze nu in een grote boerderij in een klein dorpje.

Uurtje wandelen

Uurtje wandelen

Ik kan geen genoeg krijgen van de prachtige luchten en de mooie omgeving hier. Wij gaan dan ook heel vaak in het weekend even wandelen met de familie.

Praktische informatie

Hoe koop je een huis

Bij het zoeken, vinden en kopen van een nieuw huis komt veel kijken. Er zijn zo veel dingen waar je aan moet denken en waar je rekening mee mag houden. Ik deel hier mijn tips en trics met je, zodat je weet hoe je het beste kunt beginnen.

Ik deel informatie over geld, het aankoopproces, de bezichtiging en de verhuizing. Maar je vindt hier ook tips voor het leven op het platteland, van appelsap maken tot mijn favoriete wandelroutes met de kinderen.

twijfel bij verhuizen