fbpx

VERHUIZEN NAAR HET PLATTELAND

Inspiratie en advies om te verhuizen naar het platteland en de perfecte droomplek te vinden die bij jou past!

TIPS verhuizen naar het platteland

10 plekken om rustig te wonen in Nederland

10 plekken om rustig te wonen in Nederland

Ik ben inmiddels iemand die graag op een rustige plek woont. Ik vind het heel rustgevend om omringd te zijn door de natuur, vrij uitzicht te hebben en niet te veel lawaai of afleiding om me heen te hebben. Sinds wij...

Leuke dorpjes in Nederland

Leuke dorpjes in Nederland

De stad is leuk, maar je zou weleens willen weten of ergens anders wonen jou meer rust kan geven. En meer ruimte voor jezelf en je kinderen, misschien komen ze wel beter tot hun recht in een dorp? Je droomt al van de...

Is dit het juiste moment om een huis te kopen?

Is dit het juiste moment om een huis te kopen?

Er zijn de afgelopen maanden veel veranderingen geweest in de huizenmarkt. Wat betekent dat voor jou als koper? Ik heb de grootste veranderingen op een rij gezet zodat jij kunt beslissen of dit het juiste moment is om...

Leuke stadjes Nederland

Leuke stadjes Nederland

Als je wilt verhuizen of je wilt even lekker op ontdekkingstocht in eigen land, dan is het soms fijn om niet de grote steden te bezoeken, maar de kleine leuke stadjes aan te doen. Vaak is er wel de tumult die je fijn...

Wel of niet verhuizen

Wel of niet verhuizen

Twijfels om wel of niet te verhuizen? Je wilt graag de stad uit om rustiger en ruimer te wonen, maar het het is spannend en je bent bang dat je heel veel gaat missen. Laat jij je tegen houden door FOMO of sta je open voor een nieuw avontuur?

Buiten zijn

Buiten zijn

Een herfstachtige zondagmiddag, het is verleidelijk om binnen te blijven, maar wij zijn met het hele gezin in de tuin. Om een fikkie stoken, te bbq-en en in bomen te klimmen.

Wat kost het kopen van een huis?

Wat kost het kopen van een huis?

Wat kost het kopen van een huis? Met welke kosten moet je rekening houden, wat komt er allemaal bij kijken? Hier vind je een overzicht van wat het kopen van een huis kost.

Zelf appelsap maken

Zelf appelsap maken

Sinds we in de Betuwe wonen, worden we omringd door fruitbomen en boomgaarden. Ook in onze tuin staan appelbomen en perenbomen waar heel veel fruit vanaf komt. Hier lees je hoe wij er zelf appelsap van maken!

Femke Reijerman

Femke Reijerman

Femke Reijerman verhuisde in 2016 de stad uit. Na 15 jaar in Amsterdam, wonen ze nu in een grote boerderij in een klein dorpje.

Praktische informatie verhuizen naar het platteland

Hoe koop je een huis

Bij het zoeken, vinden en kopen van een nieuw huis komt veel kijken. Er zijn zo veel dingen waar je aan moet denken en waar je rekening mee mag houden. Ik deel hier mijn tips en trics met je, zodat je weet hoe je het beste kunt beginnen.

Ik deel informatie over geld, het aankoopproces, de bezichtiging en de verhuizing. Maar je vindt hier ook tips voor het leven op het platteland, van appelsap maken tot mijn favoriete wandelroutes met de kinderen.

verhuizen naar het platteland aankoopmakelaar