fbpx

LEUKE DORPEN EN STADJES

WAAR WIL IK WONEN IN NEDERLAND?

Welk dorp is leuk en past er bij jouw woonwensen? Waar is de omgeving mooi en de bereikbaarheid goed? Voor welk dorp zou jij de stad wel willen verlaten?

Nederland heeft zoveel mooie (vaak onbekende) plekken. Van Stad Naar Land biedt jou inspiratie over onbekende dorpen en charmante stadjes. Zodat jij antwoord krijgt op de vraag waar je wilt wonen in Nederland.

“Je huis kan alleen een droomhuis zijn als de omgeving ook klopt”

HET LEUKSTE DORP VAN NEDERLAND

Daar wil ik wonen

Wat de beste plek is om te wonen, is helemaal afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Hoe jij je leven wilt leiden. Er zijn een aantal grote onderzoeken over waar mensen het fijnste wonen. Vaak gaat het dan om aspecten als veiligheid, bereikbaarheid, afstand tot winkels en omgeving. Elsevier doet jaarlijks een onderzoek naar waar het goed wonen is. Daaruit komt in 2019 gemeente Haarlem als meest geliefde gemeente naar voren. Helaas laten ze dan een van de belangrijkste aspecten (geld) achterwege.

Om te bepalen waar jij wilt wonen, zetten we al jouw persoonlijke wensen en eisen op een rijtje. Bij het locatie scouten spelen aspecten als bereikbaarheid, budget, woonwensen, omgeving, mate van rust/stilte, voorzieningen, scholen, sportfaciliteiten, horeca een belangrijke rol. Alles komt aan bod en wordt gematched aan jouw ideale woonplek.

Waar wil jij wonen in Nederland?

van stad naar land