fbpx

Verhuizen met vertrouwen

Ben jij op zoek naar een nieuw droomhuis?
Heb je twijfel of verhuizen een goed idee is?
Voelt het alsof je een speld in een hooiberg zoekt?
Weet je niet waar je wilt wonen?
Of kom je er samen met je partner niet uit?

Het vinden van je nieuwe huis kan heel ingewikkeld zijn. Zeker als je niet precies weet waar je wilt wonen. In deze training, ga ik jou helpen om duidelijkheid te krijgen in wát je wilt en waarom verhuizen wel of juist geen goed idee is. Je ontdekt welke plekken er bij jou passen om zo met vertrouwen te kunnen verhuizen.

Deze cursus is ontstaan vanuit de live 1 op 1 trajecten die ik met mijn klanten doe. Uit meer dan 100 gesprekken die ik heb gevoerd, weet ik wat er nodig is om met vertrouwen die grote verhuisbeslissing te kunnen nemen.

Zo weet je zeker dat je een huis én een plek vindt, die helemaal bij jou passen. Zodat je kunt wonen in een omgeving waar je helemaal jezelf kunt zijn. Want de juiste plek is meer dan alleen het huis; het is de omgeving, het huis en het gevoel dat er voor zorgt dat jij op je plek bent.

Straks heb je geen twijfel meer en kun je met vertrouwen en focus je droomhuis vinden én kopen. Je weet precies wát je wilt en wáár je dat kunt vinden. Zo kun je heel doelgericht jouw droomhuis gaan vinden en voelt de verhuizing niet meer als een “grote gok”. Het blijft wel spannend, want je gaat iets nieuws doen: wonen op een plek waar je nog niet eerder hebt gewoond. Maar met deze cursus maak je een stevig fundament, zul je weten waarom het een goed idee is en kun je met vertrouwen gaan verhuizen naar jouw droomhuis.

Klanten zeggen dit
over Verhuizen met Vertrouwen:

Dorien & Joost

Wij hebben je cursus bijna af!  We hebben vooral heel erg genoten van de gesprekken met elkaar. En te ontdekken dat we veel het zelfde willen. De online omgeving gaf ons ook veel vertrouwen, veel informatie en vragen om over na te denken. En in een heel mooi jasje!

Sietske & partner

Dank alvast voor de inspirerende cursus. Thuis hebben wij veel gesprekken samen gevoerd over vroeger, wat wij belangrijk vinden en het heeft hele mooie inzichten gegeven. 
Het heeft al meerdere dingen in beweging gezet en met andere ogen naar ons eigen huis kijken.

Marcel & Sandra

Verhuizen naar een andere streek dat doe je niet rationeel en via Funda, maar met je gevoel en pas later met een huis. Suzanne helpt je op weg en zet je aan het werk om te beseffen waarom je eigenlijk weg wilt. .

Het werkboek was heel goed en behulpzaam. Nooit zo bezig geweest met wat we nu eigenlijk willen op een hoger abstractie niveau. 
Filmpjes met voorbeelden waren ook heel nuttig.

Goed opgebouwd!

Voor wie?

 • Voor iedereen die denkt over verhuizen
 • Voor iedereen die diens droomhuis zoekt
 • voor iedereen die eindeloos op Funda aan het zoeken is
 • voor iedereen die twijfelt
 • voor iedereen die een huis wil aankopen

Hoe werkt het?

 • Je krijgt online modules en lessen
 • Diverse video’s, audio’s en documentatie
 • Opdrachten gebundeld in een werkboek
 • Je kunt het op je eigen tempo doen

Wat krijg je?

 • Focus op wat je precies wilt
 • Duidelijkheid over wel of niet verhuizen
 • Inzicht in welke plekken bij jou passen
 • Inspiratie voor de leukste plekken van Nederland
van stad naar land
suzanne thoene leuke dorpjes nederland

Straks heb je geen twijfel meer en kun je met vertrouwen en focus je droomhuis vinden. Je weet precies wát je wilt en wáár je dat kunt vinden. Zo kun je heel doelgericht jouw droomhuis gaan vinden en voelt de verhuizing niet meer als een “grote gok”. Het blijft wel spannend, want je gaat iets nieuws doen: wonen op een plek waar je nog niet eerder hebt gewoond. Maar met deze cursus maak je een stevig fundament, zul je weten waarom het een goed idee is en kun je met vertrouwen gaan verhuizen naar jouw droomhuis.

Na de cursus heb je focus en vertrouwen in je zoektocht naar je nieuwe huis.
Je weet precies wat je wilt en waar je dat kunt vinden.

REVIEWS

Linda

“ Ik krijg dat opgeluchte blije gevoel nog steeds als ik aan het moment terugdenk dat we ons dorpje hadden gevonden. Het ‘yes’ het kan toch wel – gevoel! “

Piet-Hein & Saryne

De focus op een plek en de omgeving in plaats van een huis heeft ons enorm geholpen. We hebben nu een heerlijke woonboerderij gevonden die past bij het plaatje wat we samen met Suzanne hebben neergezet. We missen de stad geen moment en genieten van de vrijheid, de rust, de natuur en de mogelijkheden die deze omgeving biedt. De wereld is alleen maar groter geworden!’

Linda en Floris

“ We zitten er pas 2 weken, maar er is al zoveel rust, ruimte en nog meer geluk. Ik kan niet blijven benadrukken hoe fijn het is dat we deze plek met de hulp van Suzanne hebben gevonden”

Doe je mee?

Je kunt starten op je eigen moment.