fbpx

Verhuizen in corona tijd

Ben je nu écht wel toe aan een nieuwe plek om te wonen? Lijkt die stap nu extra spannend in deze bijzondere tijd.

Juist nu je zoveel thuis bent kom je erachter dat je heel graag wilt verhuizen maar jij twijfelt of mensen om je heen raden het je misschien af?

Weet je niet of dit wel het goede moment is? Toch komen de muren nu meer dan ooit op je af…

In deze onzekere tijd kan het lastig zijn om te beslissen wat je moet doen. Ik ben aankoopmakelaar en help mijn klanten bij het vinden van hun nieuwe plek. Juist in deze tijd waarin een droomomgeving belangrijker dan ooit is.

Plan een gratis call in met mij en we bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

‘Thuis’ heeft een andere betekenis gekregen

Thuis zijn is veranderd

Ben jij al gillend gek?

Verstop jij je ook voor de kinderen op de wc of op het balkon?  Is je slaapkamer nu ook werkkamer geworden?

Alles is veranderd, sinds corona onze bewegingsvrijheid heeft beperkt.  Daarmee is ook de functie van je huis anders geworden. Thuis zijn heeft nu een andere lading, kamers worden anders gebruikt, gezinsleden zijn altijd en overal. Heel logisch dat je nu ook anders naar de plek kijkt die voor jou thuis is. Klopt het nog? Of zou je liever iets willen veranderen?

Wil je weten wat jij zou kunnen doen?

Plan een gratis gesprek in.

 Waar wil jij heen?

De wens om te verhuizen is er en je wilt graag je droomhuis vinden, maar er is ook twijfel: is dit wel het goede moment? Moet je wel verhuizen in corona tijd? Wat zijn je mogelijkheden? Wat zoek je nou eigenlijk?

Dit is het moment om daar achter te komen. Ik help, juist nu, heel veel mensen die anders willen wonen. Dat kan met een gratis advies gesprek om kort te bespreken wat handig is.

Ik kan ook een omgevingsanalyse en een persoonlijk plan voor je maken, zodat je deze periode goed benut om te bepalen wat je wilt en waar je dat kunt vinden. Dan kun je daarna concreet aan de slag om je droomhuis te vinden.

Wil je meer weten over mijn diensten?

Je huis is belangrijker dan ooit

"Suzanne heeft ons begeleid in de zoektocht en aankoop van een niet alledaags object. Ze bezit echt over de juiste eigenschappen die je hoopt te vinden bij een aankoopmakelaar: doortastend, punctueel, vindt de juiste toon naar de betrokken partijen toe, maar ook jouw belang vooropstellend. Tijdens het gehele proces was zij ons steeds een stapje voor (en dat gold niet voor iedere betrokken professional). Daarnaast is Suzanne ook gewoon een leuk mens en dat is fijn als je in een traject zit waarin je op sommige punten intensief samenwerkt. Haast jammer dat de aankoop inmiddels succesvol is afgerond. Wij bevelen Suzanne van harte aan <3!"

Katja

"Suzanne heeft mij begeleid in mijn zoektocht naar een ander huis. Haar sprankelende persoonlijkheid en mooie plaatjes waren mij via Instagram opgevallen en tijdens het intake gesprek bleek direct dat zij mijn wensen goed aanvoelde.

De zoektocht bleek een proces te zijn met voortschrijdende inzichten waardoor enkele criteria toch weer wijzigden. Suzanne bleef onverminderd enthousiast het aanbod doorsturen wat aan mijn wensen voldeed, ze begeleidde mij op alle bezichtigingen met een niet aflatende positiviteit en ze gaf mij vooral alle ruimte om echt te voelen wat wel of wat niet bij mij paste.

Ze heeft een goed ontwikkelde intuïtie waardoor zij ook zonder woorden aanvoelt wat wel of niet past en wat een goed alternatief zou kunnen zijn. Ze is een fijne sparringpartner in dit proces geweest, een luisterend oor en een inspirator.

Ze heeft mij in dit proces echt ontzorgd met haar voortvarende manier van handelen, het meedenken en ook met het geven van ruimte om het soms even te laten.

Het was heel fijn om dit proces samen met haar te doorlopen en ik wens iedereen een aankoopmakelaar als Suzanne toe!"

Loes

"Zit je midden in je huizenzoektocht en kun je wel wat (gratis) advies gebruiken in deze rare tijd? Van Stad Naar Land helpt je! Met superfijn advies en heel veel liefde voor haar vak! Zij kijkt net iets verder dan alleen maar het huis! Doen!"

Else

"Het omgevingsplan dat Suzanne voor ons gemaakt heeft, heeft hét verschil gemaakt. Dat heeft onze ogen geopend naar wat er allemaal mogelijk was. En het dromen over je huis en de omgeving tijdens de analyse was zo leuk!"

Linda

"De rust en ruimte - de tuin!!!- die we nu hebben, doen niet alleen de kinderen goed. Ook ik vaar er wel bij. En helemaal nu, tijdens de coronacrisis, is het zó fijn dat we naar buiten kunnen. Veel fijner dan het balkon van onze stadse bovenwoning. "

Joke

ONTVANG HET GRATIS EBOOK:

VERHUIZEN IN CORONA TIJD.

In 12 stappen leer jij hoe jij je droomhuis kunt vinden. In overzichtelijke stappen, kun je direct aan de slag!