fbpx

Verhuis of blijf thuis

Verhuizen of blijven wonen: wat een moeilijke beslissing…

Misschien zijn de muren wel op je af gekomen tijdens de lock-down, of word je helemaal gek van al die werk spullen aan de keukentafel? Zou je meer ruimte willen in je huis?

Of heb je het gevoel dat je vrijer zou willen wonen, met een grotere tuin of misschien wel minder buren?

Ben jij ook aan het twijfelen of je wilt verhuizen of wilt blijven wonen? En kom je er maar niet uit?

Doe mee aan de gratis verhuis-of-blijf-thuis challenge!

‘Should  I stay or should I go’

Twijfel over verhuizen

Is het een goed idee om te verhuizen? Of kan je toch beter blijven wonen? 

Verhuizen is een grote stap en het maken van de beslissing kan heel lastig zijn. Want doe je er wel goed aan? Hoe zal het daar zijn? Ga je je huis of omgeving niet missen?  Met eindeloze twijfel tot gevolg… en dat mag nu afgelopen zijn!

In deze verhuis-of-blijf-thuis challenge gaan we aan de slag met de vraag: 

Should I stay of should I go?

In 7 dagen behandelen we alle aspecten die belangrijk zijn voor jouw beslissing. Heel praktisch over o.a. geld en ruimte, maar ook over gevoel, woongeluk en toekomstdromen. Zo weet jij na een week of je wel of niet moet gaan verhuizen!

Beschrijving:

  • Gratis
  • Start: 31 augustus 2020
  • 7 Dagen 
  • Iedere dag een mail met uitleg/video en een werkblad met een opdracht voor die dag
  • Live Q&A voor al je vragen 

Je huis is belangrijker dan ooit

"Suzanne heeft ons begeleid in de zoektocht en aankoop van een niet alledaags object. Ze bezit echt over de juiste eigenschappen die je hoopt te vinden bij een aankoopmakelaar: doortastend, punctueel, vindt de juiste toon naar de betrokken partijen toe, maar ook jouw belang vooropstellend. Tijdens het gehele proces was zij ons steeds een stapje voor (en dat gold niet voor iedere betrokken professional). Daarnaast is Suzanne ook gewoon een leuk mens en dat is fijn als je in een traject zit waarin je op sommige punten intensief samenwerkt. Haast jammer dat de aankoop inmiddels succesvol is afgerond. Wij bevelen Suzanne van harte aan <3!"

Katja

"Suzanne heeft mij begeleid in mijn zoektocht naar een ander huis. Haar sprankelende persoonlijkheid en mooie plaatjes waren mij via Instagram opgevallen en tijdens het intake gesprek bleek direct dat zij mijn wensen goed aanvoelde.

De zoektocht bleek een proces te zijn met voortschrijdende inzichten waardoor enkele criteria toch weer wijzigden. Suzanne bleef onverminderd enthousiast het aanbod doorsturen wat aan mijn wensen voldeed, ze begeleidde mij op alle bezichtigingen met een niet aflatende positiviteit en ze gaf mij vooral alle ruimte om echt te voelen wat wel of wat niet bij mij paste.

Ze heeft een goed ontwikkelde intuïtie waardoor zij ook zonder woorden aanvoelt wat wel of niet past en wat een goed alternatief zou kunnen zijn. Ze is een fijne sparringpartner in dit proces geweest, een luisterend oor en een inspirator.

Ze heeft mij in dit proces echt ontzorgd met haar voortvarende manier van handelen, het meedenken en ook met het geven van ruimte om het soms even te laten.

Het was heel fijn om dit proces samen met haar te doorlopen en ik wens iedereen een aankoopmakelaar als Suzanne toe!"

Loes

"Zit je midden in je huizenzoektocht en kun je wel wat (gratis) advies gebruiken in deze rare tijd? Van Stad Naar Land helpt je! Met superfijn advies en heel veel liefde voor haar vak! Zij kijkt net iets verder dan alleen maar het huis! Doen!"

Else

"Het omgevingsplan dat Suzanne voor ons gemaakt heeft, heeft hét verschil gemaakt. Dat heeft onze ogen geopend naar wat er allemaal mogelijk was. En het dromen over je huis en de omgeving tijdens de analyse was zo leuk!"

Linda

"De rust en ruimte - de tuin!!!- die we nu hebben, doen niet alleen de kinderen goed. Ook ik vaar er wel bij. En helemaal nu, tijdens de coronacrisis, is het zó fijn dat we naar buiten kunnen. Veel fijner dan het balkon van onze stadse bovenwoning. "

Joke

ONTVANG HET GRATIS EBOOK:

VERHUIZEN IN CORONA TIJD.

In 12 stappen leer jij hoe jij je droomhuis kunt vinden. In overzichtelijke stappen, kun je direct aan de slag!