fbpx
suzanne thoene

SUZANNE THÖENE

NET EEN BEETJE ANDERE MAKELAAR

Ik ben een makelaar die het graag net een beetje anders doet. Ik vind dat het tijd is voor ‘nieuw’, voor aandacht, persoonlijke verbinding, openheid, authenticiteit, hoge energie en tijd. Ik richt mijn pijlen vooral op het aankopen van huizen in het hogere segment en zie ook kansen voor een nieuwe kijk op verkoop. Altijd de mooiste plekjes op een exclusieve en persoonlijke manier. 

Bij mij draait het niet om ‘gewoon een nieuw huis kopen’, het gaat om de plek vinden waar je een nieuw leven kunnen opbouwen. Het is een transformatie: vanuit een plek die nu niet meer past, naar een huis met meer ruimte en rust: van de stad, naar het land. Waar je  jezelf kunt zijn en waar je je kinderen wil laten opgroeien.

ERVARINGSDESKUNDIGE VAN STAD NAAR LANDER

Door mijn eigen van stad naar land verhuizing, weet ik precies wat er allemaal voor twijfels, keuzes en beren op de weg kunnen zijn. Maar omdat het zó goed bevalt om meer ruimte en rust te hebben, help ik je graag ook jouw juiste plek te vinden.

Ik ben zelf een aantal jaar geleden verhuisd van stad naar land en weet dus uit eigen ervaring welke twijfels, keuzes en beslissingen er bij zo’n grote verandering komen kijken. Omdat ik niet had durven dromen dat het zó goed zou bevallen, help ik nu graag anderen dat ook te doen. Want met meer ruimte, vrij uitzicht, minder prikkels en een lager tempo, is er ook veel meer rust gekomen bij mezelf en bij ons gezin. Heerlijk om gewoon te kunnen zijn!

aankoopmakelaar midden nederland suzanne thoene betuwe utrecht amsterdam

“ik mis amsterdam helemaal niet”

suzanne thoene exlusief makelaar mooie dure huizen

Vroeger citygirl in Amsterdam, nu dorpsmeisje

In 2016 ben ik, Suzanne Thöene, samen met mijn man en onze 2 zoontjes, van Amsterdam naar een dorp met 300 inwoners in de Betuwe verhuisd. Dat was als echt stadsmeisje best even spannend…

De stad met alle reuring en gezelligheid, met dat leuke koffietentje naast de deur, veel vrienden op fietsafstand en de Hema om de hoek. Ik vond het heerlijk in Amsterdam en ik vond het moeilijk om de beslissing te nemen. Toch merkte ik dat de drukte en dynamiek me gingen tegen staan. Ik kreeg behoefte aan ruimte en rust. We wilden graag dat de kinderen buiten konden spelen, in onze eigen tuin en hutten konden bouwen.

Jarenlang heb ik onderzoek gedaan naar WAAR we dan heen wilden: het werd een klein dorpje met 300 inwoners in de Betuwe.

REVIEWS

KATJA

"Suzanne heeft ons begeleid in de zoektocht en aankoop van een niet alledaags object. Ze bezit echt over de juiste eigenschappen die je hoopt te vinden bij een aankoopmakelaar: doortastend, punctueel, vindt de juiste toon naar de betrokken partijen toe, maar ook jouw belang vooropstellend. Tijdens het gehele proces was zij ons steeds een stapje voor ( en dat gold niet voor iedere betrokken professional). Daarnaast is Suzanne ook gewoon een leuk mens en dat is fijn als je in een traject zit waarin je op sommige punten intensief samenwerkt. Haast jammer dat de aankoop inmiddels succesvol is afgerond. Wij bevelen Suzanne van harte aan! “ - Katja

PIET-HEIN

"We hebben de begeleiding van Suzanne naar het vinden van onze juiste plek als zeer prettig ervaren. De focus op een plek en de omgeving in plaats van een huis heeft ons enorm geholpen. Immers, een huis kan je aanpassen maar een omgeving niet. De juiste vragen stellen en meedenken in (andere) mogelijkheden voor locaties geven Suzanne haar meerwaarde.  We hebben nu een heerlijke woonboerderij gevonden die past bij het plaatje wat we samen met Suzanne hebben neergezet. We missen de stad geen moment en genieten van de vrijheid, de rust, de natuur en de mogelijkheden die deze omgeving biedt. De wereld is alleen maar groter geworden! “ 

LAURA

""We hebben ons nieuwe huis gevonden en kunnen kopen dankzij de fantastisch hulp van Suzanne van Van Stad Naar Land. Het is een gekke tijd in de huizenmarkt dus het was een lastige zoektocht, maar Suzanne heeft ons hier enorm goed bij geholpen, waardoor we dit huis hebben kunnen kopen. Mocht je zelf willen verhuizen of wil je landelijk wonen, maar weet je nog niet waar, ga dan zeker Suzanne volgen en haar inschakelen, want dat is echt goud waard"

HIER WIL JE WONEN

WOONPLEK INSPIRATIE

Je vindt hier inspiratie over leuke dorpen en kleine stadjes. Plekken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt of aan gedacht had. Waar je heerlijk rustig en landelijk kunt wonen.

Dorpen dichter bij de natuur, rustige steden met een gezellig centrum. Plekken waar de kinderen kunnen buitenspelen, waar je omringd wordt door groen. Zo wordt verhuizen naar het platteland minder eng.

Voor deze woonplekken wil jij de stad wel uit!

van stad naar land

Maak kans op een gratis 1-1 gesprek

Schrijf je nu in voor de Van Stad Naar Land Nieuwsbrief en maak kans op een gratis 1-1 advies gesprek van 30 min t.w.v. € 99,-

(iedere maand verloot ik 1 sessie onder de nieuwe aanmeldingen van die maand)