Ik ben Suzanne Thöene,

 

Vroeger citygirl in Amsterdam, nu dorpsmeisje.

In 2016 ben ik, Suzanne Thöene, samen met mijn man en onze 2 zoontjes, van Amsterdam naar een dorp met 300 inwoners in de Betuwe verhuisd. Dat was als echt stadsmeisje best even spannend…

De stad met alle reuring en gezelligheid, met dat leuke koffietentje naast de deur, veel vrienden op fietsafstand en de Hema om de hoek. Ik vond het heerlijk in Amsterdam en ik vond het moeilijk om de beslissing te nemen. Toch merkte ik dat de drukte en dynamiek me gingen tegen staan. Ik kreeg behoefte aan ruimte en rust. We wilden graag dat de kinderen buiten konden spelen, in onze eigen tuin en hutten konden bouwen.

Jarenlang heb ik onderzoek gedaan naar WAAR we dan heen wilden: het werd een klein dorpje met 300 inwoners in de Betuwe.

“Haar enthousiasme werkt aanstekelijk”

Grappig genoeg hoefde ik niet te wennen

“Alhoewel de omschakeling groot was, voelde ik me direct thuis. Het wonen in een dorp is gemoedelijk en veel socialer dan in Amsterdam, maar wel op een ontspannen manier. Niets hoeft, maar iedereen was hier direct vriendelijk.”

“We zijn als familie veel meer buiten en daar geniet ik enorm van. We hebben vrij uitzicht en ik kan zien wat voor weer het is. De kinderen hebben ruimte om buiten te spelen, hutten te bouwen en te zwemmen in de Linge. Voor mijn boodschappen stap ik nu in de auto en  ook voor diverse sportverenigingen moet ik iets verder rijden.”

 “Toch ben ik zelf veel rustiger geworden, de gejaagdheid van de stad heb ik achter me gelaten. Ik kom nog heel graag in Amsterdam en vind het dan ook heerlijk als ik weer naar huis ga ;-).”

“Die passie voor het buitenleven deel ik graag en in combinatie met mijn ervaring als gecertificeerd aankoopmakelaar , zorg ik er voor dat gezinnen hun droomhuis buiten de stad vinden. Ik weet hoe moeilijk het is om de stap te nemen en te beslissen WAAR je wilt gaan wonen. Ik help graag die stap makkelijker te maken, want het is echt de moeite waard.”

Review van Minu

Review van Minu

Wij hadden allebei andere wensen, waardoor we samen niet verder kwamen in de zoektocht. Suzanne heeft ons geholpen. Ik raad het iedereen aan.

Lees meer
Review van Lennert

Review van Lennert

Van Stad Naar Land heeft ons enorm geholpen in deze zoektocht. Door dat er een prioriteitenmatrix kwam werd er zo veel meer duidelijk voor ons.

Lees meer
Review van Saryne

Review van Saryne

Dit was precies wat we zochten. Suzanne heeft ons geholpen om focus aan te brengen in onze zoektocht.Het omgevingsplan geeft aan welke dorpen passen en welke niet.

Lees meer

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing

Inspiratie en ervaringen

Blog

Twijfel bij verhuizen

Twijfel bij verhuizen

Twijfel bij verhuizen? Toen wij nog in Amsterdam woonden, maar we wel druk bezig waren met plannen maken om te verhuizen, kreeg ik last van:"the...

Buiten zijn

Buiten zijn

Buiten zijn Zondagmiddag waren we met z’n allen buiten in onze tuin. We zijn wel vaker met z’n vieren buiten, maar meestal zijn we dan ergens anders...