fbpx

 Ik ben Suzanne Thöene,

 

Vroeger citygirl in Amsterdam, nu dorpsmeisje.

In 2016 ben ik, Suzanne Thöene, samen met mijn man en onze 2 zoontjes, van Amsterdam naar een dorp met 300 inwoners in de Betuwe verhuisd. Dat was als echt stadsmeisje best even spannend…

De stad met alle reuring en gezelligheid, met dat leuke koffietentje naast de deur, veel vrienden op fietsafstand en de Hema om de hoek. Ik vond het heerlijk in Amsterdam en ik vond het moeilijk om de beslissing te nemen. Toch merkte ik dat de drukte en dynamiek me gingen tegen staan. Ik kreeg behoefte aan ruimte en rust. We wilden graag dat de kinderen buiten konden spelen, in onze eigen tuin en hutten konden bouwen.

Jarenlang heb ik onderzoek gedaan naar WAAR we dan heen wilden: het werd een klein dorpje met 300 inwoners in de Betuwe.

“Ik mis Amsterdam helemaal niet”

Grappig genoeg hoefde ik niet te wennen

“Alhoewel de omschakeling groot was, voelde ik me direct thuis. Het wonen in een dorp is gemoedelijk en veel socialer dan in Amsterdam, maar wel op een ontspannen manier. Niets hoeft, maar iedereen was hier direct vriendelijk.”

“We zijn als familie veel meer buiten en daar geniet ik enorm van. We hebben vrij uitzicht en ik kan zien wat voor weer het is. De kinderen hebben ruimte om buiten te spelen, hutten te bouwen en te zwemmen in de Linge. Voor mijn boodschappen stap ik nu in de auto en  ook voor diverse sportverenigingen moet ik iets verder rijden.”

 “Toch ben ik zelf veel rustiger geworden, de gejaagdheid van de stad heb ik achter me gelaten. Ik kom nog heel graag in Amsterdam en vind het dan ook heerlijk als ik weer naar huis ga ;-).”

“Die passie voor het buitenleven deel ik graag en in combinatie met mijn ervaring als gecertificeerd aankoopmakelaar , zorg ik er voor dat gezinnen hun droomhuis buiten de stad vinden. Ik weet hoe moeilijk het is om de stap te nemen en te beslissen WAAR je wilt gaan wonen. Ik help graag die stap makkelijker te maken, want het is echt de moeite waard.”

Review van Nance en Paul

Review van Nance en Paul

De keus om te werken met Suzanne hebben wij gedaan op basis van een gevoel: door haar pure oprechte interesse in ons en onze zoektocht.

Lees meer
Review van Liliane

Review van Liliane

Suzanne is zakelijk en to the point, ze voelt je feilloos aan en spreekt het onuitgesproken uit en is daarenboven hartelijk in haar contacten.

Lees meer
Review van Jorieke & Rick

Review van Jorieke & Rick

Met een goede dosis warmte, betrokkenheid, kennis en verfijnde zakelijke kant hadden we ons geen betere aankoopmakelaar kunnen wensen.

Lees meer

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing

Inspiratie en ervaringen

"Suzanne heeft ons begeleid in de zoektocht en aankoop van een niet alledaags object. Ze bezit echt over de juiste eigenschappen die je hoopt te vinden bij een aankoopmakelaar: doortastend, punctueel, vindt de juiste toon naar de betrokken partijen toe, maar ook jouw belang vooropstellend. Tijdens het gehele proces was zij ons steeds een stapje voor (en dat gold niet voor iedere betrokken professional). Daarnaast is Suzanne ook gewoon een leuk mens en dat is fijn als je in een traject zit waarin je op sommige punten intensief samenwerkt. Haast jammer dat de aankoop inmiddels succesvol is afgerond. Wij bevelen Suzanne van harte aan <3!"

Katja

"Suzanne heeft mij begeleid in mijn zoektocht naar een ander huis. Haar sprankelende persoonlijkheid en mooie plaatjes waren mij via Instagram opgevallen en tijdens het intake gesprek bleek direct dat zij mijn wensen goed aanvoelde.

De zoektocht bleek een proces te zijn met voortschrijdende inzichten waardoor enkele criteria toch weer wijzigden. Suzanne bleef onverminderd enthousiast het aanbod doorsturen wat aan mijn wensen voldeed, ze begeleidde mij op alle bezichtigingen met een niet aflatende positiviteit en ze gaf mij vooral alle ruimte om echt te voelen wat wel of wat niet bij mij paste.

Ze heeft een goed ontwikkelde intuïtie waardoor zij ook zonder woorden aanvoelt wat wel of niet past en wat een goed alternatief zou kunnen zijn. Ze is een fijne sparringpartner in dit proces geweest, een luisterend oor en een inspirator.

Ze heeft mij in dit proces echt ontzorgd met haar voortvarende manier van handelen, het meedenken en ook met het geven van ruimte om het soms even te laten.

Het was heel fijn om dit proces samen met haar te doorlopen en ik wens iedereen een aankoopmakelaar als Suzanne toe!"

Loes

"Zit je midden in je huizenzoektocht en kun je wel wat (gratis) advies gebruiken in deze rare tijd? Van Stad Naar Land helpt je! Met superfijn advies en heel veel liefde voor haar vak! Zij kijkt net iets verder dan alleen maar het huis! Doen!"

Else

"Het omgevingsplan dat Suzanne voor ons gemaakt heeft, heeft hét verschil gemaakt. Dat heeft onze ogen geopend naar wat er allemaal mogelijk was. En het dromen over je huis en de omgeving tijdens de analyse was zo leuk!"

Linda

"De rust en ruimte - de tuin!!!- die we nu hebben, doen niet alleen de kinderen goed. Ook ik vaar er wel bij. En helemaal nu, tijdens de coronacrisis, is het zó fijn dat we naar buiten kunnen. Veel fijner dan het balkon van onze stadse bovenwoning. "

Joke