fbpx
suzanne thoene

SUZANNE THÖENE

NET EEN BEETJE ANDERE MAKELAAR

Ik ben een makelaar die het graag net een beetje anders doet. Ik vind dat het tijd is voor ‘nieuw’, voor aandacht, persoonlijke verbinding, openheid, authenticiteit, hoge energie en tijd. Ik richt mijn pijlen vooral op het aankopen van huizen in het hogere segment en zie ook kansen voor een nieuwe kijk op verkoop. Altijd de mooiste plekjes op een exclusieve en persoonlijke manier. 

Bij mij draait het niet om ‘gewoon een nieuw huis kopen’, het gaat om de plek vinden waar je een nieuw leven kunnen opbouwen. Het is een transformatie: vanuit een plek die nu niet meer past, naar een huis met meer ruimte en rust: van de stad, naar het land. Waar je  jezelf kunt zijn en waar je je kinderen wil laten opgroeien.

ERVARINGSDESKUNDIGE VAN STAD NAAR LANDER

Door mijn eigen van stad naar land verhuizing, weet ik precies wat er allemaal voor twijfels, keuzes en beren op de weg kunnen zijn. Maar omdat het zó goed bevalt om meer ruimte en rust te hebben, help ik je graag ook jouw juiste plek te vinden.

Ik ben zelf een aantal jaar geleden verhuisd van stad naar land en weet dus uit eigen ervaring welke twijfels, keuzes en beslissingen er bij zo’n grote verandering komen kijken. Omdat ik niet had durven dromen dat het zó goed zou bevallen, help ik nu graag anderen dat ook te doen. Want met meer ruimte, vrij uitzicht, minder prikkels en een lager tempo, is er ook veel meer rust gekomen bij mezelf en bij ons gezin. Heerlijk om gewoon te kunnen zijn!

aankoopmakelaar midden nederland suzanne thoene betuwe utrecht amsterdam

“ik mis amsterdam helemaal niet”

suzanne thoene exlusief makelaar mooie dure huizen

Vroeger citygirl in Amsterdam, nu dorpsmeisje

In 2016 ben ik, Suzanne Thöene, samen met mijn man en onze 2 zoontjes, van Amsterdam naar een dorp met 300 inwoners in de Betuwe verhuisd. Dat was als echt stadsmeisje best even spannend…

De stad met alle reuring en gezelligheid, met dat leuke koffietentje naast de deur, veel vrienden op fietsafstand en de Hema om de hoek. Ik vond het heerlijk in Amsterdam en ik vond het moeilijk om de beslissing te nemen. Toch merkte ik dat de drukte en dynamiek me gingen tegen staan. Ik kreeg behoefte aan ruimte en rust. We wilden graag dat de kinderen buiten konden spelen, in onze eigen tuin en hutten konden bouwen.

Jarenlang heb ik onderzoek gedaan naar WAAR we dan heen wilden: het werd een klein dorpje met 300 inwoners in de Betuwe.

AANGEKOCHTE HUIZEN

HIER WIL JE WONEN

WOONPLEK INSPIRATIE

Je vindt hier inspiratie over leuke dorpen en kleine stadjes. Plekken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt of aan gedacht had. Waar je heerlijk rustig en landelijk kunt wonen.

Dorpen dichter bij de natuur, rustige steden met een gezellig centrum. Plekken waar de kinderen kunnen buitenspelen, waar je omringd wordt door groen. Zo wordt verhuizen naar het platteland minder eng.

Voor deze woonplekken wil jij de stad wel uit!

van stad naar land

ONTVANG HET GRATIS EBOOK

In 12 stappen leer jij hoe jij je droomhuis kunt vinden.
In overzichtelijke stappen,
kun je direct aan de slag!