fbpx

Dit was precies wat wij zochten.

 

Saryne over analyse & plan:

Wij lopen al een langere tijd met de gedachte om naar een landelijke omgeving te verhuizen maar we hadden geen idee waar naar toe. Funda voelde als een oneindige bak aan mogelijkheden waar we eerder verwarder in plaats van wijzer van werden. We merkten dat wij behoefte kregen aan focus. Toen ik op instagram Van Stad Naar Land tegen kwam vond ik precies wat wij nodig hadden. Hulp om te bepalen waar we gaan wonen. Eerst de omgeving bepalen en dan het huis zoeken.

“Suzanne heeft ons geholpen om focus aan te brengen in onze zoektocht. Uit het omgevingsplan zijn drie gebieden met verschillende dorpjes gekomen die we nu kunnen gaan bezoeken. Omdat wij de stap om te gaan verhuizen naar een nieuwe omgeving al gemaakt hadden voelt deze uitkomst als een stap voorwaarts en we hopen dat ons plan in een stroomversnelling komt. De persoonlijke terugkoppeling en de kennis van Suzanne hebben daaraan bijgedragen. Dat het plan mooi is uitgewerkt en in papieren vorm werd uitgereikt is een grote plus.”

“Het omgevingsplan bevat gebieden en specifieke dorpjes die in detail zijn uitgewerkt, passend bij onze behoeftes. Wij hadden dit niet verwacht. Reistijd, scholen en voorzieningen zijn per dorp uitgewerkt. Het heeft ons enorm geholpen om te weten welke dorpjes bij onze behoeftes passen en ook welke dorpjes niet.”

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing