fbpx

Suzanne heeft ons enorm geholpen in onze zoektocht!

 

Lennert over analyse & plan:

“Wij waren als stel op zoek naar een leuk huis in een omgeving die handig was. Hierdoor switchte wij telkens van locatie en richting. Op een gegeven moment waren wij op zoek naar houvast, ook in de prioriteiten die wij aan ons huis en omgeving stelde. Mijn partner volgde Suzanne al op Instagram en na dat wij haar website bekeken hadden hebben wij besloten om contact met Van Stad Naar Land te zoeken.” 

“De persoonlijke aanpak en de natuurlijke interesse maakte dat wij ons gerepresenteerd voelde door Van Stad Naar Land. Daarom wilde wij graag dat zij de analyse en het plan voor ons zou maken, zodat wij richting en houvast in onze zoektocht kregen.”
 
“Van Stad Naar Land heeft ons enorm geholpen in deze zoektocht. Door dat er een prioriteitenmatrix kwam werd er zo veel meer duidelijk voor ons. Ook was de input over de voorgestelde plaatsen vanuit Van Stad Naar Land aan ons super goed. De extra informatie overzichtelijk gekregen in het boekwerk geeft al zo veel meer prijs dan zelf op Funda kijken of even een rondje door de plaats rijden. Doordat een “externe” er met een objectieve bril naar heeft gekeken, heeft het ons echt veel wijzer gemaakt.”
 
“De persoonlijke aanpak die Van Stad Naar Land hanteert voelt enorm vertrouwd en veilig. Zo hebben wij het gevoel onze eigen meningen echt te kunnen geven zonder daar schuldig of schaamte over te voelen.”
 
 
 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing