fbpx

We gunnen iedereen een Suzanne, het is een gouden vondst geweest

 

Jorieke en Rick over analyse & aankoop:

“Wij zijn verhuisd van stad naar land! En dat naar een dorp die hemelsbreed slechts 12 kilometer van ons huidige huis en stad is verwijderd. Mijn vriend en ik waren toe aan een volgende stap: van een huurhuis naar een koophuis. We waren zelf al redelijk overeen gekomen wat we zouden willen. En ook dat we dit hele proces zelf wilden doen (inclusief aankopen). 

Maar ga dan maar eens zoeken: waar begin je met het selecteren van stadjes, dorpjes of wijken die daar bij zouden kunnen passen?! Op een juist moment kwamen we toen via via in contact met Suzanne en zijn we over de brug gegaan om hulp te vragen bij onze zoektocht. Suzanne heeft ons met haar omgevingsanalyse geholpen om zowel praktische wensen als ons gevoel te vertalen naar een omgeving die perfect bij ons past. Nu hadden we een plek om op te kunnen focussen!

We zijn op een ontzettend fijne plek terechtgekomen waar we zelf nooit gezocht zouden hebben, maar wat al snel voelde als de juiste plek voor ons (en ik zou ons omschrijven als nuchtere en praktische  mensen, maar we hebben beiden met behulp van Suzanne ook ons gevoel kunnen aanwakkeren en gemerkt hoe belangrijk dat óók is in het hele proces). 

Omdat we zo blij waren met Suzannes hulp hebben we haar ook gevraagd voor de volgende stap: het meezoeken en aankopen van ons droomhuis in ‘onze’ wijk! Met een goede dosis warmte, betrokkenheid, kennis en verfijnde zakelijke kant hadden we ons geen betere aankoopmakelaar kunnen wensen.

Veel vrienden en kennissen zijn verbaasd hoe we nou toch op dit specifieke plekje zijn uitgekomen (met ook nog eens zo’n prachtig huis!)  Met veel enthousiasme raadden we dan steeds het pakket van Suzanne aan. Het is een geweldig startpunt om uit te vinden welke plek bij jou past (en misschien is dat wel nog je huidige plek) en waar jij gelukkig bent.

En hoewel we (waarschijnlijk net als veel starters) in eerste instantie het idee hadden om zelf te gaan aankopen, hadden we het ons inziens achteraf echt niet op deze manier kunnen doen zonder de hulp van Suzanne. Dus: we gunnen iedereen een Suzanne, het is een gouden vondst geweest :-). “

 
 
 
 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing