fbpx

WONEN IN ZUTPHEN

De omgeving van Zutphen is prachtig. Hier woon je echt in de natuur. Het wordt steeds populairder in Zutphen te wonen, dus er wonen veel mensen die verhuisd zijn vanuit de stad.

WONEN IN ZUTPHEN

Hanzestad Zutphen ligt in een prachtige regio: afwisselende landschappen, met veel bos, weiland en de IJssel. Veel karakter, veel ruimte en veel rust.

Zutphen is een stad met veel historie en voorzieningen. Een grote antroposofische gemeenschap, veel biologische winkeltjes, veganistisch eten en 2 vrije scholen (ook bovenbouw).

 

zutphen wonen

VOORZIENINGEN

Haven

Winkels

Boetieks

Bereikbaarheid

Treinstation

Apeldoorn – 20 minuten

Arnhem – 25 minuten

Onderwijs

Basisscholen

Middelbare school

Horeca

Hotels

Café

Restaurants

Bioscoop

Sportfaciliteiten

Scouting

Voetbal

Turnen

Tennis

Wielersport

Volleybal

Schermvereniging

Boksen

wonen in zutphen

Bereikbaarheid Zutphen

Zutphen heeft een eigen treinstation waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde steden zijn Deventer, Apeldoorn en Arnhem en Amsterdam is 1 uur en 15 min met de auto.

Horeca & Cultuur

Heel veel landgoederen, veel diversiteit. De steden hebben veel historie, het land er omheen heeft veel grote buitenhuizen, statige villa’s en schattige dorpen.

Woningen Zutphen

Kwartaalcijfers Q2 2022; Gemeente Zutphen voor vrijstaande woningen: De gemiddelde verkoopprijs van een vrijstaande woning in de Gemeente Zutphen was €681.667 k.k.
Gemiddelde m2 prijs €4315/m2
55,6% van het aantal vrijstaande huizen is boven de vraagprijs verkocht en er werd gemiddeld 3,1% meer betaald.De gemiddelde verkooptijd van een vrijstaande woning was 40 dagen.

wonen in ZUTPEN met gelijkgestemden

Rustig wonen maar wel in een stad? En vind je het fijn om met veel gelijkgestemden die ook uit de stad komen te wonen? Ik help je graag met het vinden van jouw droomhuis zodat jij kan wonen in Zutphen.

wonen in zutphen stad