fbpx

WONEN IN ZALTBOMMEL

Vesting- en Hanzestad Zaltbommel ligt aan de Waal, midden in de Bommelerwaard in Gelderland. Het is een prachtig gebied met veel ruimte, water en uiterwaarden.

WONEN IN ZALTBOMMEL

Zaltbommel heeft een kenmerkende stompe toren zonder spits. Het is een stadje met veel historie en charme.

Zaltbommel heeft alles! Van basisscholen tot middelbare school, een haven, een gezellige stadskern, leuke boetieks en goede restaurants. Diverse sportverenigingen waaronder een voetbalclub, scouting, turnvereniging en er je hebt de zwemplas Tijningen.

Zaltbommel heeft een eigen treinstation waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde steden zijn Den Bosch op twintig minuten rijden en Utrecht op 35 minuten rijden. Wonen in Zaltbommel is voor jou als je van een rustig stadje houdt omringd door mooie natuur.

 

zaltbommel wonen

VOORZIENINGEN

Haven

Winkels

Boetieks

Zwemplas Tijningen

Bereikbaarheid

Treinstation

Utrecht – 35 minuten

Den Bosch – 20 minuten

Onderwijs

Basisscholen

Middelbare school

Horeca

Hotels

Café

Restaurants

Bioscoop

Sportfaciliteiten

Scouting

Voetbal

Turnen

wonen in zaltbommel

Bereikbaarheid Zaltbommel

Zaltbommel heeft een eigen treinstation waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde steden zijn Den Bosch op twintig minuten rijden en Utrecht op 35 minuten rijden.

Horeca & Cultuur

Als je gaat wonen in Zaltbommel maak je kennis met een heel gezellig stadshart met veel horeca. Rijke historie te zien aan de panden, de watertoren, de stadswallen en het centrum. Er zijn ook een aantal rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en oorlogsmonumenten te vinden.

Woningen Zaltbommel

Leuke mix tussen historisch en moderne woningen in Zaltbommel zelf, in de omringende dorpen meer ruimte en diversiteit. Sommige dorpen hebben een wat gelovig karakter zoals Brakel en Zuilichem. 

Zaltbommel ligt in een mooie en rustige omgeving

Hele mooie omgeving, super gezellige stad, bereikbaarheid goed en centraal gelegen. Zaltbommel is de plek voor jou als je van natuur houdt en graag vaak wandelt of fietst, de uiterwaarden zijn om de hoek en het ligt zowel dichtbij Utrecht als Den Bosch. Is Zaltbommel jouw droomplek? Ik help je graag met het vinden van jouw droomhuis zodat jij kan wonen in Zaltbommel.

wonen in woerden omgeving