fbpx

WONEN IN WOERDEN

Woerden is een historisch vestingstadje omringd door polderlandschappen en lint-bebouwde dorpjes. Een gezellig charmant centrum in een oude vesting in de provincie Utrecht. Veel ruimte, weilanden en kleine watertjes

WONEN IN WOERDEN

Een mooi polderachtig landschap met veel ruimte, licht en uitzicht. Geen bos maar de stad is prachtig met veel groen en water. Ook de omringende dorpen zijn mooi: Oudewater, Harmelen, Montfoort en Linschoten.

Woerden heeft een heel gezellig stadshart en alle voorzieningen die je nodig hebt. Bovendien heeft Woerden een kasteel en een stadsmuseum. Veel basisscholen, waarvan de meeste een christelijke inslag hebben en 2 middelbare scholen. 

Voordeel van wonen in Woerden is dat het heel centraal in Nederland ligt. Je bent zo overal. Bovendien is alles in de stad dichtbij en is er rust om lekker te wandelen in de groen omgeving zoals in het Brediuspark. Ook kun je genieten van een film in de bioscoop of een wijntje in een gezellig restaurant.

 

wonen in woerden van stad naar land

VOORZIENING

Restaurants

Winkels (Hema)

Boetieks

Musea

Bereikbaarheid

Treinstation Woerden

Utrecht 23 minuten

Amsterdam 42 minuten

Rotterdam 35 minuten

Onderwijs

Basisscholen en voortgezet onderwijs

Kinderdagverblijf

Peuterspeelzaal

Buitenschoolse opvang

Horeca

Hotels

Café

Restaurants

Bioscoop

Sportfaciliteiten

Scouting

Voetbal

Judo

Tennis 

Hockey

Honkbal

Basketbal

Zwembad

woerden centrum

Een groen paradijs middenin Woerden

Midden in de stad ligt een groen paradijs, een prachtig landgoed genaamd Landgoed Bredius. Een park voor jong en oud. Neem je kids mee naar de speelweide of pluk je eigen bloemen en bessen in de pluktuin.

WONEN IN WOERDEN:
Een leuke mix van jong en oud

Woerden heeft 38.000 inwoners en kent een diverse gemeenschap, waarbij er een leuke mix ontstaat tussen jong en oud. In Woerden vind je veel karakteristieke woningen rondom het centrum. Water speelt een belangrijke rol ook in de diverse wijken.

Woningen WOERDEN

Kwartaalcijfers Q2 2022; Gemeente Woerden voor vrijstaande woningen:
De gemiddelde verkoopprijs van een vrijstaande woning in de Gemeente  was €695.000 k.k.
Gemiddelde m2 prijs €4534/m2
57% van het aantal vrijstaande huizen is boven de vraagprijs verkocht en er werd gemiddeld 1,3% meer betaald.De gemiddelde verkooptijd van een vrijstaande woning was 24 dagen.

VIND JE EIGEN DROOMPLEK

Persoonlijke zoektocht naar jullie ideale woonomgeving. In een persoonlijke kennismaking  bespreken we jullie ideeen over de nieuwe woonplek. Aan de hand van jullie dromen, ga ik op zoek naar jullie ideale woonplek. Zodat je gericht kunt zoeken naar je ideale huis.

wonen in woerden omgeving