fbpx

LIMMEN

Limmen is een dorp in
Noord Holland tussen Amsterdam en Alkmaar in dichtbij het populaire Bakkum en de kust

Limmen

Uitgestrekte bollenvelden en duinen bepalen hier het uitzicht. Limmen heeft veel voorzieningen in eigen dorp. En door de gunstige ligging ten opzichte van Castricum, Heiloo en Alkmaar is alles binnen handbereik.

Het dorp ligt vlakbij het strand (ca. 6.5 km) van Castricum aan Zee. Dus je kunt als je hier woont, op de fiets naar het strand om nog even naar de zonsondergang te kijken.

Limmen is een vriendelijk Noord Hollands dorp, met vriendelijke en nuchtere bewoners, veel ruimte om je heen en een mengeling van karakteristieke bebouwing en wat modernere huizen. Er is een groot saamhorigheidsgevoel onder de bevolking en een gezellig verenigingsleven.

Ieder jaar wordt er in Limmen een bloemencorso gehouden, waar de bewoners ware kunstwerken maken van de bloemen. Dat zie je wel meer in de bollenstreek. In 2000 is er een uitgebreide documentaire gemaakt over Limmen en haar bewoners. Hier kun je die zien.

LIMMEN WONINGEN KOOPHUIS AANKOOPMAKELAAR NOORD HOLLAND

Winkels

Supermarkt

Drogist

Bloemenwinkel

Cadeauwinkel

Slijterij

Slager

Bereikbaarheid

Station Castricum (5 km)

A9

Onderwijs

Basisscholen

Kinderdagverblijf

Peuterspeelzaal

Buitenschoolse opvang

Horeca

Hotels

Café

Restaurants

Sportfaciliteiten

Voetbal

Sportschool

Golfbaan

Voorzieningen

Huisarts

Kapper

Apotheek

verhuizen droomhuis zoeken makelaar

De omgeving

In Limmen kun je heel goed je dagelijkse boodschappen doen en vind je vele voorzieningen in het dorp. Doordat het bijna tegen Heiloo aangegroeid is, heb je ook de leuke boutiques uit Heiloo op fietsafstand.

Er zijn 2 basisscholen, waarvan het Kleurenorkest zelfs door kinderen uit een hele grote regio bezocht wordt, vanwege de bijzondere kindgerichte lesmethode.

Limmen ligt vlakbij Castricum waar een treinstation is. Vanaf daar ben je met de trein binnen 25 minuten in Amsterdam.

Woningen Limmen

In de periode 2019 Q3 zijn er 328* woningen in Gemeente Castricum, waar Limmen toebehoort, verkocht. In Limmen zelf zijn ca. 130 woningen verkocht in het afgelopen jaar. De gemiddelde verkooprijs lag rond de €375.000* (Bron: NVM)

VIND JE EIGEN DROOMPLEK

Persoonlijke zoektocht naar jullie ideale woonomgeving. In een persoonlijke kennismaking  bespreken we jullie ideeen over de nieuwe woonplek. Aan de hand van jullie dromen, ga ik op zoek naar jullie ideale woonplek. Zodat je gericht kunt zoeken naar je ideale huis.

droomplek vinden droomhuis dorp verhuizen aankoopmakelaar betuwe