fbpx

GORINCHEM

Gorinchem is een charmant vestingstadje in Zuid-Holland, op de grens met regio de Betuwe.

GORINCHEM

De stad heeft veel historie en dat is in het centrum nog goed zichtbaar. Er staan mooie oude panden en de vestingmuren geven aan hoe de grenzen vroeger liepen.

In Gorinchem kun je alles vinden dat je maar nodig hebt. Eigenlijk is het een klein stadje in een groene omgeving, dus is de overstap van de gróte stad hier naartoe niet zo groot. Doordat het centrum zo veel historie heeft, waan je je in een grotere stad, maar door de omvang is het knus en dat voelt goed.

De stad ligt aan de rivier de Linge en de Merwede en het water is op vele plekken zichtbaar. In het oude centrum is een haventje en er zijn meerdere veerboten die naar de overkant varen.

gorinchem centrum

Winkels

Supermarkten

Speciaalzaken

Hema

Winkelketens

Bereikbaarheid

Station Gorinchem

Snelweg A27 & A15

Veerboot

Onderwijs

Horeca

Diverse hotels

Café’s

Restaurants

 

Sportfaciliteiten

Diverse sportfaciliteiten

Zwembad

Hockey

Tennis

Zeilen

Fitness

Voetbal

Dans

Voorzieningen

omgeving gorinchem

OMGEVING

Gorinchem heeft alle voorzieningen beschikbaar. Er is een gezellig centrum met musea, er zijn meerdere theaters, er is veel horeca en er zijn leuke boutiques.

Er zijn meerdere soorten onderwijs beschikbaar, zowel in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs, waaronder ook een categoriaal gymnasium.

Door de ligging is Gorinchem aan de A27 & A15 zijn steden als Rotterdam, Den Bosch en Utrecht goed te bereiken. Gorinchem heeft ook een eigen treinstation met een directe verbinding naar Dordrecht en Geldermalsen.

Er wonen ca. 37000 mensen in Gorinchem.

Woningen Gorinchem

Kwartaalcijfers Q2 2022; Gemeente Gorinchem voor vrijstaande woningen:
De gemiddelde verkoopprijs van een vrijstaande woning in de Gemeente  was €572.500 k.k.
Gemiddelde m2 prijs €4272/m2
100% van het aantal vrijstaande huizen is boven de vraagprijs verkocht en er werd gemiddeld 5,7% meer betaald.De gemiddelde verkooptijd van een vrijstaande woning was 29 dagen.

VIND JE EIGEN DROOMPLEK

Persoonlijke zoektocht naar jullie ideale woonomgeving. In een persoonlijke kennismaking  bespreken we jullie ideeen over de nieuwe woonplek. Aan de hand van jullie dromen, ga ik op zoek naar jullie ideale woonplek. Zodat je gericht kunt zoeken naar je ideale huis.

gorinchem