fbpx

DEIL

Deil is een charmant dorp direct aan de rivier de Linge. Het is langgerekt met bebouwing direct aan de meanderende oevers.

DEIL

De omgeving staat vol met boomgaarden en door de kronkelende rivier en oude dijkwoningen, ziet het er heel

Langs de Linge aan de Deilsedijk, vind je de karakteristieke bebouwing: dijkwoningen groot en klein met veel authentieke details. Vroeger stonden er 7 (!) kastelen in Deil, die allemaal verdwenen zijn, maar je kunt nog steeds zien dat het een dorp ‘op stand’ was.

Deil is een kindvriendelijk dorp: er is een basisschool, een peuterspeelzaal en een hele grote speeltuin. Daarnaast is er een actief dorpsleven, waar veel activiteiten georganiseerd worden

van stad naar land

Winkels

Supermarkt

Bereikbaarheid

Horeca

Voorzieningen

van stad naar land

omgeving

Je kunt lopend boodschappen doen, want in Deil is een supermarkt. Een borrel drinken is mogelijk in het café en in het boutique hotel “ De Os & Het Paard” kunnen je gasten heerlijk overnachten.

Door de ligging tegen Geldermalsen aan, (aan de goede kant van het station), is Deil heel goed bereikbaar met zowel de trein als de auto (A2 & A15). Door deze gunstige ligging, is Deil de afgelopen jaren populair geworden bij mensen die de drukte van de stad wilden ontvluchten. Er wonen nu ca. 2100 mensen in Deil.

Woningen Deil

Kwartaalcijfers Q2 2022; Gemeente West Betuwe voor vrijstaande woningen:
De gemiddelde verkoopprijs van een vrijstaande woning in de Gemeente  was €732.665 k.k.
Gemiddelde m2 prijs €4542/m2
71,4% van het aantal vrijstaande huizen is boven de vraagprijs verkocht en er werd gemiddeld 5,6% meer betaald.De gemiddelde verkooptijd van een vrijstaande woning was 29 dagen.

HIER WIL JE WONEN

WOONPLEK INSPIRATIE

Je vindt hier inspiratie over leuke dorpen en kleine stadjes. Plekken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt of aan gedacht had. Waar je heerlijk rustig en landelijk kunt wonen.

Dorpen dichter bij de natuur, rustige steden met een gezellig centrum. Plekken waar de kinderen kunnen buitenspelen, waar je omringd wordt door groen. Zo wordt verhuizen naar het platteland minder eng.

Voor deze woonplekken wil jij de stad wel uit!

van stad naar land