fbpx

Deil

Deil is een charmant dorp direct aan de rivier de Linge. Het is langgerekt met bebouwing direct aan de meanderende oevers. De omgeving staat vol met boomgaarden en door de kronkelende rivier en oude dijkwoningen, ziet het er heel 

Langs de Linge aan de Deilsedijk, vind je de karakteristieke bebouwing: dijkwoningen groot en klein met veel authentieke details. Vroeger stonden er 7 (!) kastelen in Deil, die allemaal verdwenen zijn, maar je kunt nog steeds zien dat het een dorp ” op stand” was. 

Deil is een kindvriendelijk dorp: er is een basisschool, een peuterspeelzaal en een hele grote speeltuin. Daarnaast is er een actief dorpsleven, waar veel activiteiten georganiseerd worden

 

.

Je kunt lopend boodschappen doen, want in Deil is een supermarkt. Een borrel drinken is mogelijk in het café en in het boutique hotel “ De Os & Het Paard” kunnen je gasten heerlijk overnachten.

Door de ligging tegen Geldermalsen aan, (aan de goede kant van het station), is Deil heel goed bereikbaar met zowel de trein als de auto (A2 & A15). Door deze gunstige ligging, is Deil de afgelopen jaren populair geworden bij mensen die de drukte van de stad wilden ontvluchten. Er wonen nu ca. 2100 mensen in Deil.

Winkels

Bereikbaarheid

Voorzieningen

Horeca

Sportfaciliteiten

Woningen
Deil

In de periode 2018-2019 Q3 zijn er 36* woningen in Deil verkocht. De gemiddelde verkoopprijs lag rond € 350.000* ( Bron: NVM)

inspiratie & advies om je woonomgeving buiten de stad te gaan vinden

Vind je eigen droomplek

Persoonlijke zoektocht naar jullie ideale woonomgeving. In een persoonlijke kennismaking  bespreken we jullie ideeen over de nieuwe woonplek. Aan de hand van jullie dromen, ga ik op zoek naar jullie ideale woonplek. Zodat je gericht kunt zoeken naar je ideale huis.

.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing

Blog