fbpx

BUREN

Een kleine vestingstad in het Midden van Nederland. Bekend als de Oranjestad, doordat Koning Willem van Oranje er in 1551 met Anna van Buren trouwde.

BUREN

Koning Willem-Alexander is graaf van Oranje en gebruikte de achternaam van Buren als hij incognito wilde zijn, zoals tijdens de Elfstedentocht in 1986.

Buren is charmant en gezellig. De vestingmuren en de stadspoort geven een zekere geborgenheid aan het centrum en er hangt een fijne rustige sfeer. Er zijn vele historische gebouwen, leuke horeca en boutiques.

In Buren kun je stadswonen in een landelijke omgeving. Er is rust en groen en rondom het stadje zijn vele boomgaarden en weilanden. De rivier de Linge kronkelt door het landschap.

Winkels

Supermarkt

Slager

Boutiques

Bloemist

Bakker

Bereikbaarheid

Station Geldermalsen (7,5 km)

A15

 

Horeca

Hotels

Restaurants

Cafés

Voorzieningen

Huisarts

Kapper

Speeltuin

van stad naar land

omgeving

Je kunt lopend boodschappen doen in Buren, want alle voorzieningen zijn voorhanden. De vestingstad is in de loop der tijden uitgebreid met diverse woonwijken. En zo zijn er ook een supermarkt, een basisschool en een huisarts bijgekomen.

Buren ligt dichtbij Geldermalsen en Tiel. Het treinstation van Geldermalsen heeft een snelle verbinding met Utrecht & Den Bosch. Met de auto ben je binnen een uur in Amsterdam.

Woningen Buren

Kwartaalcijfers Q2 2022; Gemeente Buren voor vrijstaande woningen:
De gemiddelde verkoopprijs van een vrijstaande woning in de Gemeente  was €677.222 k.k.
Gemiddelde m2 prijs €4564/m2
80% van het aantal vrijstaande huizen is boven de vraagprijs verkocht en er werd gemiddeld 4,3% meer betaald.De gemiddelde verkooptijd van een vrijstaande woning was 24 dagen.

vind je eigen droomplek

Persoonlijke zoektocht naar jullie ideale woonomgeving. In een persoonlijke kennismaking  bespreken we jullie ideeen over de nieuwe woonplek. Aan de hand van jullie dromen, ga ik op zoek naar jullie ideale woonplek. Zodat je gericht kunt zoeken naar je ideale huis.

van stad naar land