fbpx

BEUSICHEM

Gevestigd in Midden Nederland in de Betuwe aan de Lekdijk, op 10 minuten afstand van Culemborg.

BEUSICHEM

Het is een dorp met een charmant Marktplein met historische panden en een aantal winkels, waaronder een bakker, een slager, bloemist en een supermarkt.

Er zijn restaurants waar je lekker kunt eten en er is zelfs een theater. Je kunt dus in het dorp blijven voor een avondje uit, maar je kunt ook naar het naastgelegen Culemborg. Of met de pont naar Wijk bij Duurstede.

van stad naar land

Winkels

Bakker

Slager

Supermarkt

Bloemist

Cadeauwinkel

Bereikbaarheid

Station Culemborg (6 km)

A2 via N320

Pont naar Wijk bij Duurstede

Onderwijs

Basisschool

Kinderdagverblijf

Buitenschoolse Opvang

Horeca

Cafe

Koffiebar

Restaurants

Snackbar

Sportfaciliteiten

Voetbal vereniging

Yoga

Fitness

Tennis

Voorzieningen

Huisarts

Postkantoor

Kapper

OMGEVING

Het dorp heeft een eigen basisschool en kinderopvang. Voor voetbal, tennis en fitness kun je in het dorp blijven. Voor overige sportfaciliteiten en bijvoorbeeld zwemles, ben je aangewezen op Culemborg.

In de zomer kan er (gratis) gezwommen worden in de recreatieplas De Meent: een hele leuke plek met veel speeltoestellen en een zandstrandje. Daar is ook een leuke “strand” tent waar je heerlijk kunt eten en drinken.

Vanuit Beusichem is het met de auto 28 minuten rijden naar het centrum van Utrecht. Ga je liever met het OV, dan reis je via station Culemborg in 18 minuten naar Utrecht Centraal. De Zuidas bereik je binnen 50 minuten met de auto. 

van stad naar land

Woningen Beusichem

Kwartaalcijfers Q2 2022; Gemeente Buren voor vrijstaande woningen:
De gemiddelde verkoopprijs van een vrijstaande woning in de Gemeente  was €677.222 k.k.
Gemiddelde m2 prijs €4564/m2
80% van het aantal vrijstaande huizen is boven de vraagprijs verkocht en er werd gemiddeld 4,3% meer betaald.De gemiddelde verkooptijd van een vrijstaande woning was 24 dagen.

VIND JE EIGEN DROOMPLEK

Persoonlijke zoektocht naar jullie ideale woonomgeving. In een persoonlijke kennismaking  bespreken we jullie ideeen over de nieuwe woonplek. Aan de hand van jullie dromen, ga ik op zoek naar jullie ideale woonplek. Zodat je gericht kunt zoeken naar je ideale huis.

van stad naar land