fbpx

Beusichem

Beusichem ligt in Midden Nederland in de Betuwe aan de Lekdijk, op 10 minuten afstand van Culemborg. Het is een dorp met een charmant Marktplein met historische panden en een aantal winkels, waaronder een bakker, een slager, bloemist en een supermarkt.

Er zijn restaurants waar je lekker kunt eten en er is zelfs een theater. Je kunt dus in het dorp blijven voor een avondje uit, maar je kunt ook naar het naastgelegen Culemborg. Of met de pont naar Wijk bij Duurstede.

 

Het dorp heeft een eigen basisschool en kinderopvang. Voor voetbal, tennis en fitness kun je in het dorp blijven. Voor overige sportfaciliteiten en bijvoorbeeld zwemles, ben je aangewezen op Culemborg. 

In de zomer kan er (gratis) gezwommen worden in de recreatieplas De Meent: een hele leuke plek met veel speeltoestellen en een zandstrandje. Daar is ook een leuke “strand” tent waar je heerlijk kunt eten en drinken. 

Vanuit Beusichem is het met de auto 28 minuten rijden naar het centrum van Utrecht. Ga je liever met het OV, dan reis je via station Culemborg in 18 minuten naar Utrecht Centraal. De Zuidas bereik je binnen 50 minuten met de auto. 

relocation werkwijze

Winkels

Bakker

Slager

Supermarkt

Bloemist

Cadeauwinkel

Bereikbaarheid

Station Culemborg (6 km)

A2 via N320

Pont naar Wijk bij Duurstede

Onderwijs

Basisschool

Kinderdagverblijf

Buitenschoolse Opvang

Voorzieningen

Huisarts

Postkantoor

Kapper

Horeca

Cafe

Koffiebar

Restaurants

Snackbar

Sportfaciliteiten

Voetbal vereniging

Yoga

Fitness

Tennis

Woningen
Beusichem

In 2018 & 2019 zijn er 63* huizen verkocht in Beusichem. De Gemiddelde verkoopprijs lag tussen € 377.000 en € 444.000.*  (*Bron: NVM concurrentiecijfers d.d. 6-10-2019)

inspiratie & advies om je woonomgeving buiten de stad te gaan vinden

Vind je eigen droomplek

Persoonlijke zoektocht naar jullie ideale woonomgeving. In een persoonlijke kennismaking  bespreken we jullie ideeen over de nieuwe woonplek. Aan de hand van jullie dromen, ga ik op zoek naar jullie ideale woonplek. Zodat je gericht kunt zoeken naar je ideale huis.

.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing

Blog