Vind jouw droomplek

De omgeving is super belangrijk voor het vinden van jouw droomplek. Want een droomhuis is alleen een fijne plek als de omgeving ook klopt. Het is dus veel meer dan alleen het huis. Daarom kijken we eerst naar welke locatie bij jullie past. (Stap 1 = Analyse),
Daarna maken we een persoonlijk omgevingsplan met 3-5 plekken die precies passen (Stap 2 = Plan)
En vervolgens is het tijd voor het vinden en kopen van je droomhuis (Stap 3 = Uitvoer).

Zo helpt Van Stad Naar Land jou bij het vinden van jouw droomplek! Een huis én een plek die helemaal passen bij wie je bent, zodat je kunt wonen in een omgeving waar iedereen tot zijn recht komt! 

Locatie, locatie, locatie

Stap 1: Omgevings Analyse

Hóe willen jullie wonen?

Het is vaak heel lastig om alle wensen en eisen van alle gezinsleden tot een harmonieus geheel te maken. Want wat jij wil, is niet altijd wat jouw partner ook wil. En wat is belangrijk voor de kinderen?

In een online gesprek spreken we over wat er belangrijk is voor jullie. Hoe het vroeger was, wat je aan je kinderen mee wilt geven en welke eisen er zijn. Zo weten jullie aan het einde van het gesprek hoe jullie nieuwe woonomgeving er uit mag zien. Jullie dromen, wensen en eisen ten aanzien van de locatie & de woning worden besproken.

  • 90 Minuten
  • Via Zoom/FaceTime
  • Ook in de avonduren mogelijk

Kosten € 99,- incl. BTW*

* wanneer je ook het omgevings plan laat maken, komen deze kosten te vervallen.

 

Stap 2: Persoonlijk Plan

Wáár gaan jullie wonen?

Aan de hand van jullie specifieke wensen en eisen die uit de analyse naar voren zijn gekomen, ga ik op zoek naar plekken die daar goed bij passen. Zo weet je precies wáár jullie op je plek zullen zijn en hoef je niet meer uren op Funda te zoeken.

  • 3-5 dorpen/stadjes die precies bij jullie passen
  • Reistijd, scholen en voorzieningen per dorp of stadje uitgewerkt.
  • Uitgewerkt plan in papieren & digitale vorm.
  • Binnen 7 dagen
  • Persoonlijke presentatie van het plan bij jullie thuis of op locatie.

Kosten € 379,- incl. BTW

Stap 3: Uitvoering

Je DROOMHUIS vinden & kopen

Voor de laatste stap, begeleid ik jullie als aankoopmakelaar. Ik heb al meer dan 100 huizen aangekocht en weet precies hoe ik jullie droomhuis kan vinden & aankopen: ook in deze krappe huizenmarkt. Ik ga mee met de bezichtiging(en), geef advies over de prijs, de woning en doe onderzoek naar de omgeving, juridische en bouwkundige aspecten van het huis. De onderhandelingen neem ik voor mijn rekening en in het gehele proces behartig ik jullie belangen. (De verkopende makelaar doet dat immers voor de verkopende partij.) Ik begeleid jullie in het gehele proces tot aan de sleuteloverdracht. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen in je nieuwe droomhuis kunt gaan wonen!

Ik kan jullie helpen bij het vinden van het huis, tot aan de sleuteloverdracht en kan je helpen als je je droomplek al gevonden hebt. Als je liever iets meer zelf doet, kun je mij ook inschakelen voor alleen het onderhandelingstraject. Hieronder vind je mijn 3 standaard aankooppakketten.

Kies jouw pakket op maat

Inspiratie & ervaringen

Blog

Twijfel bij verhuizen

Twijfel bij verhuizen

Twijfel bij verhuizen? Toen wij nog in Amsterdam woonden, maar we wel druk bezig waren met plannen maken om te verhuizen, kreeg ik last van:"the...

Buiten zijn

Buiten zijn

Buiten zijn Zondagmiddag waren we met z’n allen buiten in onze tuin. We zijn wel vaker met z’n vieren buiten, maar meestal zijn we dan ergens anders...

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing