fbpx

Vind jouw droomplek

De omgeving is misschien wel belangrijker dan het huis. Want je huis kan alleen een droomhuis zijn als de omgeving ook klopt.

Het is dus veel meer dan alleen het huis. Daarom kijken we eerst naar WAT je zoekt in je omgeving en WAAR je dat kunt vinden. 

Daarna gaan we pas huizen bekijken. 

Zo helpt Van Stad Naar Land jou bij het vinden van jouw droomplek! Een huis én een plek die helemaal passen bij wie je bent, zodat je kunt wonen in een omgeving waar iedereen tot zijn recht komt!

Locatie, locatie, locatie

Stap 1: Je wilt verhuizen

Coach gesprek

Het is vaak heel lastig om alle wensen en eisen van alle gezinsleden tot een harmonieus geheel te maken. Want wat jij wil, is niet altijd wat jouw partner ook wil. En wat is belangrijk voor de kinderen?

Of misschien ben je wel bang om te bewegen? Je wilt wel verhuizen, maar je durft niet, vindt het spannend en je komt niet tot actie. Welke stappen moet je zetten en hoe pak je het aan?

Ben je bezig met een aankoop en heb je specifieke vragen die je aan mij, aankoopmakelaar wilt stellen?

In een online gesprek, krijg je persoonlijk, op maat advies, over jouw specifieke situatie. Je kunt je me alles vragen!

  • 45 Minuten
  • Via Zoom
  • Kosten € 180,- incl. Btw

 

Stap 2: Persoonlijk Plan

Wáár gaan jullie wonen?

In een online gesprek van 90 minuten spreken we over alles dat belangrijk is voor jullie in het leven. Dit is de analyse. Niet alleen praktische zaken, maar ook gevoel is heel belangrijk. Hoe het vroeger was, wat je aan je kinderen mee wilt geven, waar je blij van wordt en welke eisen voor het huis er zijn.

Met alle input uit dit gesprek presenteer ik jullie dé perfect passende woonplekken. Aan de hand van jullie specifieke wensen en eisen die uit het gesprek naar voren zijn gekomen, ga ik op zoek naar plekken die daar het beste bij passen. Ik doe online onderzoek, vraag bewoners & stap soms zelf nog even in de auto. Zo weet je precies wáár jullie op je plek zullen zijn, je krijg helderheid en focus en kunt je droomhuis gaan vinden!

  • ca. 5 Dorpen/stadjes die precies bij jullie passen
  • Unieke persoonlijke matching van wensen en mogelijkheden
  • Reistijd, scholen en voorzieningen per dorp of stadje uitgewerkt.
  • Fraai uitgewerkt plan in papieren & digitale vorm.
  • Oplevering binnen 2 weken
  • Persoonlijke presentatie van het plan via Zoom (duur: 1 uur)

Kosten € 950,- incl. BTW

Stap 3: Uitvoering

Je DROOMHUIS vinden & kopen

Voor de laatste stap, begeleid ik jullie als aankoopmakelaar. Ik heb al meer dan 100 huizen aangekocht en weet precies hoe ik jullie droomhuis kan vinden & aankopen: ook in deze krappe huizenmarkt. Ik ga mee met de bezichtiging(en), geef advies over de prijs, de woning en doe onderzoek naar de omgeving, juridische en bouwkundige aspecten van het huis. De onderhandelingen neem ik voor mijn rekening en in het gehele proces behartig ik jullie belangen. (De verkopende makelaar doet dat immers voor de verkopende partij.) Ik begeleid jullie in het gehele proces tot aan de sleuteloverdracht. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen in je nieuwe droomhuis kunt gaan wonen!

Ik kan jullie helpen bij het vinden van het huis, tot aan de sleuteloverdracht en kan je ook helpen als je je droomplek al gevonden hebt.  Hieronder vind je mijn aankooppakketten.

Kies jouw pakket op maat

Inspiratie & ervaringen

"Suzanne heeft ons begeleid in de zoektocht en aankoop van een niet alledaags object. Ze bezit echt over de juiste eigenschappen die je hoopt te vinden bij een aankoopmakelaar: doortastend, punctueel, vindt de juiste toon naar de betrokken partijen toe, maar ook jouw belang vooropstellend. Tijdens het gehele proces was zij ons steeds een stapje voor (en dat gold niet voor iedere betrokken professional). Daarnaast is Suzanne ook gewoon een leuk mens en dat is fijn als je in een traject zit waarin je op sommige punten intensief samenwerkt. Haast jammer dat de aankoop inmiddels succesvol is afgerond. Wij bevelen Suzanne van harte aan <3!"

Katja

"Suzanne heeft mij begeleid in mijn zoektocht naar een ander huis. Haar sprankelende persoonlijkheid en mooie plaatjes waren mij via Instagram opgevallen en tijdens het intake gesprek bleek direct dat zij mijn wensen goed aanvoelde.

De zoektocht bleek een proces te zijn met voortschrijdende inzichten waardoor enkele criteria toch weer wijzigden. Suzanne bleef onverminderd enthousiast het aanbod doorsturen wat aan mijn wensen voldeed, ze begeleidde mij op alle bezichtigingen met een niet aflatende positiviteit en ze gaf mij vooral alle ruimte om echt te voelen wat wel of wat niet bij mij paste.

Ze heeft een goed ontwikkelde intuïtie waardoor zij ook zonder woorden aanvoelt wat wel of niet past en wat een goed alternatief zou kunnen zijn. Ze is een fijne sparringpartner in dit proces geweest, een luisterend oor en een inspirator.

Ze heeft mij in dit proces echt ontzorgd met haar voortvarende manier van handelen, het meedenken en ook met het geven van ruimte om het soms even te laten.

Het was heel fijn om dit proces samen met haar te doorlopen en ik wens iedereen een aankoopmakelaar als Suzanne toe!"

Loes

"Zit je midden in je huizenzoektocht en kun je wel wat (gratis) advies gebruiken in deze rare tijd? Van Stad Naar Land helpt je! Met superfijn advies en heel veel liefde voor haar vak! Zij kijkt net iets verder dan alleen maar het huis! Doen!"

Else

"Het omgevingsplan dat Suzanne voor ons gemaakt heeft, heeft hét verschil gemaakt. Dat heeft onze ogen geopend naar wat er allemaal mogelijk was. En het dromen over je huis en de omgeving tijdens de analyse was zo leuk!"

Linda

"De rust en ruimte - de tuin!!!- die we nu hebben, doen niet alleen de kinderen goed. Ook ik vaar er wel bij. En helemaal nu, tijdens de coronacrisis, is het zó fijn dat we naar buiten kunnen. Veel fijner dan het balkon van onze stadse bovenwoning. "

Joke

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing