fbpx

Vind jouw droomplek

De omgeving is misschien wel belangrijker dan het huis. Want je huis kan alleen een droomhuis zijn als de omgeving ook klopt.

Het is dus veel meer dan alleen het huis. Daarom kijken we eerst naar WAT je zoekt in je omgeving en WAAR je dat kunt vinden. 

Daarna gaan we pas huizen bekijken. 

Zo helpt Van Stad Naar Land jou bij het vinden van jouw droomplek! Een huis én een plek die helemaal passen bij wie je bent, zodat je kunt wonen in een omgeving waar iedereen tot zijn recht komt!

Locatie, locatie, locatie

Stap 1: Omgevings Analyse

Hóe willen jullie wonen?

Het is vaak heel lastig om alle wensen en eisen van alle gezinsleden tot een harmonieus geheel te maken. Want wat jij wil, is niet altijd wat jouw partner ook wil. En wat is belangrijk voor de kinderen? 

In een online gesprek spreken we over wat er belangrijk is voor jullie. Hoe het vroeger was, wat je aan je kinderen mee wilt geven en welke eisen er zijn. Zo weten jullie aan het einde van het gesprek hoe jullie nieuwe woonomgeving er uit mag zien. Jullie dromen, wensen en eisen ten aanzien van de locatie & de woning worden besproken.

  • 60-90 Minuten
  • Via Zoom/FaceTime

De analyse is onderdeel van het persoonlijke omgevingsplan. Met alle input uit dit gesprek presenteer ik jullie dé perfect passende woonplekken.

 

Stap 2: Persoonlijk Plan

Wáár gaan jullie wonen?

Aan de hand van jullie specifieke wensen en eisen die uit de analyse naar voren zijn gekomen, ga ik op zoek naar plekken die daar goed bij passen. Zo weet je precies wáár jullie op je plek zullen zijn en hoef je niet meer uren op Funda te zoeken. Nu kun je eindelijk je nieuwe huis gaan vinden!

  • ca. 5 Dorpen/stadjes die precies bij jullie passen
  • Unieke persoonlijke matching van wensen en mogelijkheden
  • Reistijd, scholen en voorzieningen per dorp of stadje uitgewerkt.
  • Fraai uitgewerkt plan in papieren & digitale vorm.
  • Oplevering binnen 2 weken
  • Persoonlijke presentatie van het plan via Zoom (duur: 1 uur)

Kosten € 550,- incl. BTW

Stap 3: Uitvoering

Je DROOMHUIS vinden & kopen

Voor de laatste stap, begeleid ik jullie als aankoopmakelaar. Ik heb al meer dan 100 huizen aangekocht en weet precies hoe ik jullie droomhuis kan vinden & aankopen: ook in deze krappe huizenmarkt. Ik ga mee met de bezichtiging(en), geef advies over de prijs, de woning en doe onderzoek naar de omgeving, juridische en bouwkundige aspecten van het huis. De onderhandelingen neem ik voor mijn rekening en in het gehele proces behartig ik jullie belangen. (De verkopende makelaar doet dat immers voor de verkopende partij.) Ik begeleid jullie in het gehele proces tot aan de sleuteloverdracht. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen in je nieuwe droomhuis kunt gaan wonen!

Ik kan jullie helpen bij het vinden van het huis, tot aan de sleuteloverdracht en kan je ook helpen als je je droomplek al gevonden hebt.  Hieronder vind je mijn aankooppakketten.

Kies jouw pakket op maat

Inspiratie & ervaringen

"Zit je midden in je huizenzoektocht en kun je wel wat (gratis) advies gebruiken in deze rare tijd? Van Stad Naar Land helpt je! Met superfijn advies en heel veel liefde voor haar vak! Zij kijkt net iets verder dan alleen maar het huis! Doen!"

Else

"Het omgevingsplan dat Suzanne voor ons gemaakt heeft, heeft hét verschil gemaakt. Dat heeft onze ogen geopend naar wat er allemaal mogelijk was. En het dromen over je huis en de omgeving tijdens de analyse was zo leuk!"

Linda

"De rust en ruimte - de tuin!!!- die we nu hebben, doen niet alleen de kinderen goed. Ook ik vaar er wel bij. En helemaal nu, tijdens de coronacrisis, is het zó fijn dat we naar buiten kunnen. Veel fijner dan het balkon van onze stadse bovenwoning. "

Joke

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.