fbpx

De juiste plek

Wil je verhuizen, maar weet je niet waar naartoe?

Je wilt meer ruimte, een tuin en niet meer 3 trappen omhoog met de boodschappen, maar WAAR is het dan leuk genoeg wonen om de stad voor te verlaten?

Ik help jou de ideale plek voor jou en je gezin te vinden.

Eerste stap is een 1-op-1 gesprek waarin ik een analyse maak, van je dromen, wensen en manier van leven.  Zodat ik precies weet wat belangrijk voor je is.

Daarna ga ik aan het werk en op zoek naar de perfecte plekken die passen bij JOU. Dat uitgewerkte plan, presenteer ik aan je. 

Zo weet je precies in welke dorpen of kleine stadjes jij het beste kunt wonen en is je droomhuis makkelijk te vinden!

Ik licht mijn werkwijze graag telefonisch toe, dus bel je me?

Het vinden van de juiste plek

Woonplek vinder

VInd jouw ideale omgeving en droomhuis. 

Wil je de stad uit verhuizen? Wonen in een omgeving die beter bij je past? Waar jij en je gezin op je best kan zijn? Vind je dat spannend en weet je niet waar je heen wilt verhuizen? Ik help je om je ideale omgeving te bepalen en je nieuwe huis te kopen!

We beginnen met een omgevingsanalyse. Hoe beinvloedt de omgeving jou en je gezin. Hoe ziet jouw ideale woonomgeving eruit.

Daarna stel ik een plan op. Wat zijn de vervolgstappen om die ideale woonplek te vinden.

Daarna komt de uitvoer. De  uitvoer is afhankelijk van hoe jouw persoonlijke plan er uit ziet, maar begint altijd met een bezoek aan je nieuwe omgeving en een bezichting in een potentieel droomhuis.

Aankoop makelaar

Locatie én aankoop

Wil je graag dat we ook gezamelijk je droomhuis gaan kopen? Dan ben ik jouw locatiescout en aankoopmakelaar in 1!

Ik begeleid jullie bij de locatie keuzen, de bezichtigingen, de aankoop én alle juridische zaken voor de eigendomsoverdracht. Vanaf nu tot aan het moment dat jullie de sleutel hebben ontvangen van jullie droomhuis buiten de stad.

Zo weet je zeker dat je op de juiste plek gaat wonen, in het goede huis tegen de juiste voorwaarden!

Zullen we aan de slag?

Persoonlijk proces

Uniek en op maat

Het vinden van een nieuwe woonplek en droomhuis is een heel persoonlijk proces. Ik weet hoe dat gaat. Ik ben al jaren aankoopmakelaar en weet hoe ieders wensen en eisen anders kunnen zijn. Iedereen is anders en dat geldt ook voor je woonvoorkeuren en droomhuis.

Juist daarom houd ik van dit vak, omdat ik alles op maat mag doen. Er is geen 13 in een dozijn oplossing. Alles is precies afgemeten op jouw wensen en voorkeuren.

Dus als ik je met iets kan helpen, laat je het me dan weten? Dan kijken we samen naar een passende – op maat oplossing. Zodat we er voor zorgen dat jij je droomhuis kunt aankopen.

.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing

Blog

 

10 plekken om rustig te wonen in Nederland

10 plekken om rustig te wonen in Nederland

Ik ben inmiddels iemand die graag op een rustige plek woont. Ik vind het heel rustgevend om omringd te zijn door de natuur, vrij uitzicht te hebben en niet te veel lawaai of afleiding om me heen te hebben. Sinds wij verhuisd zijn merk ik hoe zeer het rustig wonen me...

Leuke dorpjes in Nederland

Leuke dorpjes in Nederland

De stad is leuk, maar je zou weleens willen weten of ergens anders wonen jou meer rust kan geven. En meer ruimte voor jezelf en je kinderen, misschien komen ze wel beter tot hun recht in een dorp? Je droomt al van de knisperende open haard, een grote tuin of de...

Is dit het juiste moment om een huis te kopen?

Is dit het juiste moment om een huis te kopen?

Er zijn de afgelopen maanden veel veranderingen geweest in de huizenmarkt. Wat betekent dat voor jou als koper? Ik heb de grootste veranderingen op een rij gezet zodat jij kunt beslissen of dit het juiste moment is om een huis te kopen. De huizenmarkt van dit moment...

Leuke stadjes Nederland

Leuke stadjes Nederland

Als je wilt verhuizen of je wilt even lekker op ontdekkingstocht in eigen land, dan is het soms fijn om niet de grote steden te bezoeken, maar de kleine leuke stadjes aan te doen. Vaak is er wel de tumult die je fijn vindt en hebben ze er wel lekkere koffie maar niet...

Review van Minu

Review van Minu

Wij hadden allebei andere wensen, waardoor we samen niet verder kwamen in de zoektocht. Suzanne heeft ons geholpen. Ik raad het iedereen aan.