fbpx

Aankoopmakelaar Betuwe

 

SAMEN JE DROOMHUIS KOPEN

 

In 2014 ben ik gecertificeerd aankoopmakelaar geworden. Eerst ben ik werkzaam geweest in Amsterdam en sinds 2016 woon en werk ik in de Betuwe. Eerst was ik ” gewoon” makelaar en deed ik zowel aankoop als verkoop. Maar vooral het persoonlijke proces van een aankoop, boeide mij.  In combinatie met mijn eigen ervaring van de stad uit verhuizen én de zoektocht naar de juiste plek, heb ik besloten me als onafhankelijk aankoopmakelaar te vestigen.  Ik heb inmiddels al mee dan 100 huizen aangekocht. Het vak van aankoopmakelaar is ontzettend leuk. Het is een heel persoonlijk proces. Ik leer mijn klanten goed kennen en doe er mijn best voor het meest geschikte huis te vinden. Daarna kopen we het tegen de best mogelijke voorwaarden aan. 

Ik help mijn klanten bij het vinden van hun juiste plek en dat kan ook in het Noorden of Oosten van Nederland zijn. Ik ben daarom niet plaats afhankelijk en kan jou helpen bij de aankoop van een huis in heel Nederland.

Als ik aan de slag ga voor je als aankoopmakelaar, dan gaat het proces als volgt:

We vinden je droomhuis, we gaan hem samen bezichtigen, ik doe de onderhandelingen, de onderzoeken en de juridische zaken en zo komen we tot een koop. Daarna begeleid ik je bij het ondertekenen van de koopakte en zorg ik er voor dat er geen rare dingen in staan. Op de dag van de sleuteloverdracht doen we gezamenlijk een eindinspectie van de woning en begeleid ik je bij de eigendomsoverdracht bij de notaris.

De tarieven die ik hanteer als aankoopmakelaar zijn vaste prijzen. Ik werk met standaard tarieven, onafhankelijk van de koopsom van jouw nieuwe droomhuis. 

Hieronder vind je mijn standaard pakketten. 

Als je een vraag hebt over een huis dat je zelf aan het kopen bent en je hebt advies nodig van een gecertificeerd aankoopmakelaar, dan kun je me ook bellen. Daar reken ik € 150,- / uur voor incl. BTW. 

 

Kies jouw pakket op maat

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en
ontvang meteen mijn gratis minigids.
In 10 stappen naar een stressvrije verhuizing